(H) Erkenning

Wist je dat als je kinderen hebt- kinderen je laten zien wat er in het onderbewustzijn speelt! Kinderen proberen je bewust te maken van je handelen in het leven - kinderen laten je zien dat jouw gedrag ook soms niet klopt.
Hoe leren we onszelf beter kennen?  Door te erkennen en herkennen wat er in ons onderbewustzijn afspeelt... door je gevoel er te laten zijn en voor jezelf maar vooral voor je kind erkent dat dit van jouw is. Als ik mijn kind wil veranderen dan moet ik eerst mezelf veranderen... ja maar het kind laat dat gedrag zien?! Niet ik!!
Dat is de vraag ben jij je bewust van jouw gedrag of zie je het alleen maar bij je kind terug? 
Kijk eens in deze moeilijke spiegel... die confronterende spiegel... ja maar spiegel...! 
Voordat je je kind corrigeert, kijk wat raakt mij! 
Tijdens opstellingen zie ik vaak terug dat ouders hun kinderen benoemen als de grootste spiegel in hun leven... maar hoe kan ik hun dan helpen want ik wil ze behoeden voor... wat ik heb meegemaakt... maar dat kan alleen jij als je eerlijk bent naar jezelf ....
Stel jezelf de vraag wat raakt mij in deze waarom wordt ik verdrietig - boos - waarom kan ik het niet aan... dat het kind het zo doet...! 
Omdat je wordt geraakt in je hart of je het herkent het gevoel of je beleefd het opnieuw vanuit jouw verleden.
Besef je dan; 
Hoe kan het anders? 
Hulp vragen voor jezelf? 
Durf jij de verandering aan te gaan?

Praktijkgegevens:

Samantha Kiewiet

F. Domela Nieuwenhuisstraat 1,

8862 WB Harlingen 

 

Telefoonnummer + Whatsapp: 

(+31) 6 52 66 05 24 

 

E-mailadres:

info@gevoelscoach.frl

 

Actief op:

 Facebook & Instagram & LinkedIn

 

Ingeschreven bij de KVK onder nummer: 

75 43 14 41

 

Vestigingsnummer:

00 00 43 30 09 44

Schrijf je gratis in voor leuke nieuwsoverzichten van GevoelsCoach.frl 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.