Licht - Donker - Kleur

Zoek de balans in je leven tussen Licht - Donker - Kleur 
Licht
Je hebt perioden waarin je alles gemakkelijk afgaat de energie licht is en er komt veel uit je handen en je manifestatie is hoog... veel zaadjes heb je geplant en je geldstroom is goed... maar hoe zorg je ervoor dat het licht blijft en je niet te ver gaat over je grenzen en al je energie verspilt - voorkom dat het (te) lang donker wordt! 
Donker
Soms gaat het zo lekker en dan toch is daar die donkere wolk die onrust veroorzaakt, het lukt niet meer, je energie is op, je hebt geen ruimte meer om het te bedenken waardoor dit nu komt of waarom het jou overkomt, hoe meer je gaat balen of gefrustreerd raakt des te zwaarder wordt het. Geef je grenzen aan, kies voor jezelf. Probeer af en toe wat kleur aan je dagen toe te voegen en wat zonlicht dat maakt het makkelijker.
Kleur 
Is zo mooi in het leven en weet je wat het mooiste is, die kleur geef jijzelf aan het leven, blijf je binnen en baal je, ga je er op uit en laat je nieuwe dingen ontstaan, ook al zul je het nooit doen, denk vaker buiten je eigen kaders en doe het gewoon. Bij twijfel niet doen zeggen ze dan - maar soms gewoon wel doen overwin je angsten en onzekerheden en ga er voor. 
Dat is het leven 
Gewoon je eigen pad volgen, jezelf zijn, leuke dingen ondernemen, foute stappen incasseren en accepteren, veranderingen toepassen en toelaten, hulp vragen aan anderen, trots zijn op wat je hebt bereikt, dankbaar zijn voor dit mooie leven - er is maar één leven hier op aarde -

Praktijkgegevens:

Samantha Kiewiet

F. Domela Nieuwenhuisstraat 1,

8862 WB Harlingen 

 

Telefoonnummer + Whatsapp: 

(+31) 6 52 66 05 24 

 

E-mailadres:

info@gevoelscoach.frl

 

Actief op:

 Facebook & Instagram & LinkedIn

 

Ingeschreven bij de KVK onder nummer: 

75 43 14 41

 

Vestigingsnummer:

00 00 43 30 09 44

Schrijf je gratis in voor leuke nieuwsoverzichten van GevoelsCoach.frl 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.