Veranderen maar hoe?

Je kunt veranderen als je er voor open voorstelt, als je vast blijft houden aan oude overtuigingen of situaties dan kan er niks veranderen. Hoe kun je je openstellen dan? Door simpel te beseffen dat je vast zit en het niet weet. En dat je niet lekker in je vel zit en eigenlijk ook geen oplossingen meer weet. Dat je weet/durft hulp te vragen aan anderen. Anders  kunnen mensen tegen je praten en handreikingen geven maar als je zelf vindt dat het zo goed is dan blijft het zo.... maar voel dan eens diep van binnen wat er gebeurd - klopt het echt, voel je dat in je buik, of andere lichamelijke signalen - wat je denkt of wat iemand tegen je zegt of voel je wel degelijk dat er iets anders moet. Maar ja zucht.... hoe dan!! Niemand kan in de toekomst kijken, weer die vraag >  moet ik dan een plan hebben... NEE!! Niet nodig maar durf bij stap1 te beginnen, want stapje voor stapje kom je bij je doel. Niemand heeft zijn doel in één rechte lijn behaald....!!

 

Jij bepaalt de snelheid...jouw lichaam geeft aan tot zover …. ga je iets forceren dan zal het niet slagen of komt er een kink in de kabel en worden er beslissingen voor je genomen. Of ga je ervoor met al je passie en gevoel....! Ook al weet je niet altijd meer wat dat is als je de grenzen zo vaak hebt overschreden. Maar probeer weer bij je gevoel te komen.

En dan weet je gewoon dit moet ik doen... en waar het mij brengt dat weet ik nog niet....! Dat is prima ... maak keuzes op gevoel en niet alleen met je verstand daar zit teveel vast.. (overtuigingen en oude patronen). Leer weer voelen wat juist is en kloppend voor jouw!!.....

 

Tijdens mijn 7 sessies je hart  volgen leer ik je grenzen bewaken en vooral voelen. Kom gratis langs voor een kennismakingsgesprek.

 

Liefs Samantha

Praktijkgegevens:

Samantha Kiewiet, GevoelsCoach.frl

F. Domela Nieuwenhuisstraat 1,

8862 WB Harlingen 

 

Telefoonnummer + Whatsapp: 

(+31) 6 52 66 05 24 

 

E-mailadres:

info@gevoelscoach.frl

 

Actief op Facebook & Instagram